Vår stora tävling där du har chansen att vinna eller ge bort ett körkort till ett värde av 15 000 Kr har nu nått sitt slut.

Det har varit mycket svårt att välja ut en vinnare, det finns många av er därute som är duktiga på att skriva. Vi har fått läsa många fina motiveringar.

Stort grattis till vinsten Åsa Ottosson av en körkortsutbildning hos oss på Berglunds Trafikskola i Kalmar!

För att ha svarat rätt på alla frågor samt gett den bästa motiveringen där både värme, medkänsla och stor ödmjukhet var det som gjorde att vågskålen vägde över till din stora fördel. Att med så få ord kunna säga så mycket tycker vi är fantastiskt. Välkommen att höra av dig till oss direkt på info@berglundstrafikskola.se så skall vi ta hand om dig och ge dig alla grundförutsättningar.

Åsas motivering löd:

Jag önskar att jag vann körkortet eftersom det skulle förändra hela mitt liv i en handvändning. Jag bor på landet med familj och djur, min dotter har epilepsi och medicinen kontrollerar tyvärr inte hennes anfall, därför hade det känts som en trygghet att kunna köra henne till sjukhuset när hon blir sjuk. Dessutom, hade jag fått en egen frihetskänsla, en möjlighet att susa fram på vägarna med ett leendet från öra till öra! Hej på er från en glad och tacksam Åsa!