Intensivkurs Kalmar

För dig som letar efter snabbaste vägen för att ta körkort är en intensivkurs i Kalmar ett alldeles lysande alternativ. Att snabbt och effektivt ta körkort gör att du ofta både kan spara tid och pengar eftersom att du lägger uteslutande tid och fokus på utbildningen under en kortare tid. Det finns med andra ord inte utrymme för andra distraherande moment. Låt oss hjälpa dig att komma i mål med ditt körkort!  

Boka in en testlektion

Du kanske redan har övningskört privat innan du anmäler dig till vår intensivkurs i Kalmar. Då kan vi enkelt boka in en testlektion där vi under 50 minuters körning ser över hur din nuvarande nivå ligger till. Ett perfekt tillfälle att få reda på hur långt du kommit och vad du behöver förbättra inför din kommande intensivkurs, allt för att effektivisera din tid hos oss. 

Hur många körlektioner behöver jag ta?

Din nuvarande nivå avgör hur många körlektioner du bör ta. Körlektionerna går alltid att komplettera med fler eller färre om vi tillsammans under din intensivkurs märker att det skulle behövas. Genom en god kommunikation ser vi till att planera in teori- och körprov utefter hur din utveckling tar sig, allt för att du ska komma så väl förberedd som möjligt. Vår målsättning på Berglunds är alltid att vara ärliga, flexibla och se till varje elevs olika behov. 

Teoristudier under intensivkurs

Efter du gjort din nivåkontroll hos oss får du ta del av våra teoriböcker för att kunna sätta fart med dina studier. Det är en stor fördel att kunna påbörja teoristudierna innan din intensivkurs i Kalmar drar igång då den håller ett högt tempo och kräver att du är väl förberedd. Se till att du avsatt tillräckligt med tid för både teori och körning så att du kan slutföra din intensivkurs hos oss och äntligen få ditt efterlängtade körkort.