Personbil – Manuell

På Berglunds trafikskola tar du körkort på ett sätt-ditt sätt. Du väljer själv vilken utbildning som passar dig bäst
Registrera dig

Planerad utbildning

Passar för dig som vill vara färdig till ett visst datum som du själv väljer. Körvana är ej ett krav.

Första gången du bokar in dig på en körlektion kommer läraren att göra en utvärdering på din körning och stämma av vart i din körning du befinner dig i dagsläget. Därefter kommer ni tillsammans att göra en planering som passar just dig.

Läraren bedömer på ett ungefär antal körlektioner för att du ska klara utbildningsmålet, förbokar körlektioner, Riskutbildning 1 och 2 samt bokar in teori och körprov på Trafikverket.

Under din körutbildning har du och din trafiklärare fortsatt kommunikation hur din körning och teori utvecklas. Går utvecklingen inte som planerat flyttar vi fram teori- och körprov så du kommer dit förberedd.

Intensivutbildning

Du som har ett jobb som väntar eller en utlandsresa och behöver körkortet fort då är vår intensivutbildning något för dig.

Vår intensivkurs passar både dig som har goda förkunskaper eller inga förkunskaper alls. Tänk att du behöver ägna mycket tid åt teori samtidigt som du kör.

Traditionell utbildning

Du kör då och då när det helst passar dig, normalt 1 till 2 gånger per vecka. Du genomgår körkortsutbildningen i din egen takt.

Oavsett vilken utbildning du väljer kravet från Transportstyrelsen och Trafikverket är att vi endast får skicka färdiga elever till prov.